Om oss

Vi i Trenova AS har samlet dyktige møbelsnekkere og tømrere med lang erfaring i finisharbeider. For å jobbe hos oss trenger du en egen evne til å være nøyaktig og rask – over tid har vi opparbeidet en arbeids stokk som leverer et produkt vi er stolte av.

Etter mange år i byggebransjen har vi erfart at det ofte oppstår problemer i sluttfasen av prosjekter – med mange fag som skal samarbeide under høyt press. Vi har valgt å bli eksperter på produkter som krever stor nøyaktighet selv om jobben skal gå fort – ved og kombinere produktvalg, god logistikk og montører med lang erfaring på kun våre produkter klarer vi å holde utførelsen på et svært høyt nivå.

Om dere er en entreprenørbedrift med fokus på LEAN Construction passer vi inn perfekt – ta kontakt med oss for mer informasjon.

Om du er privat person som ønsker å bestille våre tjenester vil du også høste gagn av vår erfaring i entreprenørbransjen med målrettet fokus på spesielle produkter – vi har også interiørkonsulenter som kan hjelpe deg med produktvalg til ditt hjem.